Aveţi grijă de voi! Redescoperiţi frumusețea cu noi tratamente revoluționare!

2837
Aveţi grijă de voi! Redescoperiţi frumusețea cu noi tratamente revoluționare! - fond-frumusete-1716381855.jpg

Articole de la același autor

În ziua de azi, tehnicile de remodelare a corpului sunt preferate de foarte multe persoane, deoarece sunt semnificativ mai puțin invazive și mai puțin costisitoare decât chirurgia plastică. Un astfel de tratament este şi „Bodyshape pro”, care satisface aceste cerințe.

În căutarea unei pieli perfecte și a unei siluete de invidiat, mulți oameni se confruntă cu provocări precum celulita și alte imperfecțiuni ale pielii. Cu toate acestea, la momentul actual există o soluție inovatoare care vă permite să obțineţi rezultate spectaculoase, şi aici ne referim la un aparat împotriva celulitei, numit „BodyShape Pro”. Acesta utilizează tehnologie de ultimă generație pentru a combate celulita și pentru a tonifia pielea, oferind rezultate vizibile încă de la primele ședințe. Cu o combinație de masaj, radiofrecvență și alte tehnologii non-invazive, s-a dovedit în ultimii ani a fi soluția perfectă pentru cei care își doresc să obțină o siluetă fermă și tonifiată.

Unul dintre avantajele majore ale acestui tratament este abordarea personalizată a cazurilor. Potrivit specialistului în înfrumuseţare Cerasela Brumă, fiecare persoană beneficiază de o evaluare individuală și de un plan de tratament adaptat nevoilor și obiectivelor sale specifice. „Fie că vă confruntați cu celulita, vergeturi sau alte imperfecțiuni ale pielii, echipa de experți vă va ghida în călătoria către o piele frumoasă, sănătoasă și o siluetă de invidiat. Toate acestea în condiţiile în care «BodyShape Pro» este tratament non-invaziv care utilizează o combinație de tehnologii pentru definirea conturul corpului dumneavoastră și reducerea celulitei. Tehnologia de vid manipulează pielea, în timp ce energia infraroșie și energia bipolară de radiofrecvență încălzește ușor celulele adipoase și țesutul înconjurător. După 3-6 tratamente, pacienții remarcă, de obicei, o reducere a circumferinței și a aspectului de celulită în zonele tratate. Astfel, suprafața pielii se va simți mai fină și mai fermă. Unii pacienți văd rezultate chiar după prima lor vizită, iar în studiile sale clinice, s-a dovedit că aparatul a determinat o reducere a dimensiunilor, după o serie de tratamente”, a precizat specialistul.

Dispozitivul la care facem referire se foloseşte de lumina infraroșie și energia bipolară generată de radiofrecvență pentru a încălzi adânc celulele grase, precum și țesutul conjunctiv înconjurător și fibrele dermice de colagen care stau la baza acestora. De asemenea, utilizează un sistem de vid și role de masaj pentru a stimula creșterea colagenului și a elastinei noi care face pielea mai fermă. Fiecare sesiune durează între 20 de minute și două ore, dar timpii de tratament variază în funcție de zona corpului care este tratat. La final, se poate ajunge la reducerea ţesutului adipos localizat, remodelarea corporală şi scăderea în circumferinţă, reducerea celulitei de gradul 1, 2 şi 3, ameliorarea fenomenului de piele flască, îmbunătăţirea calităţii şi aspectului pielii, stimularea metabolismului celular, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4033 secunde