Acordaţi-i pielii atenţia cuvenită! Proceduri care vă pot îmbunătăţi aspectul fizic

1016
Acordaţi-i pielii atenţia cuvenită! Proceduri care vă pot îmbunătăţi aspectul fizic - fond-intinerire-1686311218.jpg

Articole de la același autor

A venit vara, motiv pentru care trebuie să îi acordați tenului dumneavoastră mai multă atenție, mai ales din cauza deshidratării. Ați observat că atunci când pielea este mai uscată ridurile par mai adânci? Chiar și așa, nu disperați, pentru că orice problemă există soluții. În timp ce o cremă hidratantă acționează la suprafață, HIFU (High Intensity Focused Ultrasounds), o terapie non-invazivă care utilizează unde ultrasunete focalizate pentru a elimina termic o porțiune de țesut, abordează problema de la interior la exterior.

De fapt, HIFU este o procedură care are avantajul reluării activității imediat și evitarea riscurilor, precum și disconfortului unei operații.

Potrivit Ceraselei Brumă, specialist în dermopigmentare, echipamentul la care facem referire funcționează cu ajutorul ultrasunetelor focusate de intensitate înaltă, menite să încălzească țesuturile. Astfel, metoda utilizată pentru tratarea ridurilor implică efectul termic și acționează asupra straturilor profunde ale pielii și poate înlocui cu succes operațiile estetice de lifting, având rezultate spectaculoase care durează în timp, chiar și câțiva ani. În ultimii ani a căpătat o popularitate crescută, deoarece este nevoie de o singură ședință pentru ca efectele tratamentului să fie vizibile. „Concret, rolul HIFU este acela de a stimula producția de colagen în zona țintită, având mai multe acțiuni simultan: anti-aging, anti-rid, lifting și creșterea elasticității pielii. Dacă ar fi să facem un top al beneficiilor, trebuie să menționăm că HIFU oferă lifting sprâncenelor, reduce bărbia dublă, diminuează ridurile din jurul ochilor, de pe frunte, din zona gurii, nasului. Pe scurt, luptă cu toate ridurile de expresie. De asemenea, estompează inclusiv ridurile de pe gât și decolteu, reduce dimensiunea porilor și estompează cicatricile. În plus, este o procedură non-chirugicală, non-invazivă, fapt pentru care nu există risc de infecții, iritații sau alergii. Totodată, nu necesită timp de recuperare şi imediat după tratament, veți vedea în oglindă un ten mai ferm, cu riduri diminuate, iar chipul a căpătat deja un aspect sculptat”, a precizat specialistul.

Acesta a subliniat că, datorită faptului că undele pătrund în straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen, întinerirea feței se va produce de la o zi la alta, pe măsură ce noile fibre de colagen iau naștere. De asemenea, HIIFU nu implică utilizarea cremelor sau a serumurilor, ci pur și simplu determină corpul să-și producă propriul colagen. De precizat că procedura funcționează foarte bine pentru orice tip de ten și poate fi urmată în orice anotimp. În ceea ce priveşte durata tratamentului, aceasta depinde foarte mult de zona cu probleme și de planul de acțiune pentru fiecare persoană în parte.

Procesul de rejuvenare începe imediat după prima şedinţă, acest lucru fiind influenţat de vârsta şi gradul de laxitate al pielii. Rezultatul final al unui singur tratament se vede după 2-3 luni, timp necesar pentru regenerarea colagenului. Atenţie! Nu este indicată expunerea la soare/solar câteva zile înainte şi după tratament. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6462 secunde