Cele trei verdețuri minune pentru organism. Neurochirurgul Vlad Ciurea dezvăluie secretul unei vieți sănătoase
1099
Articole de la același autor
SFATUL ZILEI. Prof. dr. Vlad Ciurea: "Bea asta dimineața, pe stomacul gol. Evacuează dejectele tubului digestiv și pune creierul în mișcare"
23 Februarie 2022
Ce simptome a avut Cătălin Botezatu când a descoperit că are cancer: „O serie de înțepături”
25 Februarie 2022
DESCOPERIRE NOUĂ! Căderea excesivă a părului, cauzată de anumite alimente. Iată ce să eviţi
21 Februarie 2022
CORONAVIRUS. În sfârşit, veşti bune de la ministrul Sănătății
21 Februarie 2022
Neurochirurgul Vlad Ciurea a dezvăluit topul celor mai importante verdețuri pentru organism, pe care ar trebui să le consumăm fără să stăm pe gânduri.
"Mi-aduc aminte că, în copilărie, mama mea aduna plante, primăvara. Urzici, ștevie, lobodă. De ce? o întrebam. Să schimbe sângele! Așa se știa pe atunci. Și era perfect. Natură pentru sănătate. În plante există totul. Eu le spun „patrimoniul verde”. Pentru că îmbunătățesc starea întregului organism. Așa cum se știe și s-a dovedit științific, carnea, mai ales cea grasă, îmbătrânește organismul. De aceea spun deseori: multe depind de noi.
Paleta alimentară de astăzi conține foarte mulți aditivi. Toți acești aditivi fac ca mâncarea noastră să fie mai colorată, mai apetisantă, poate și mai gustoasă. Dar mult mai nesănătoasă! Și atunci, este bine să profităm în această perioadă de verdețurile proaspete, care sunt minunate. Ca să nu mai spun că este și post și un pic de moderație este binevenită”, a spus Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, citat de romaniatv.net
"Mi-aduc aminte că, în copilărie, mama mea aduna plante, primăvara. Urzici, ștevie, lobodă. De ce? o întrebam. Să schimbe sângele! Așa se știa pe atunci. Și era perfect. Natură pentru sănătate. În plante există totul. Eu le spun „patrimoniul verde”. Pentru că îmbunătățesc starea întregului organism. Așa cum se știe și s-a dovedit științific, carnea, mai ales cea grasă, îmbătrânește organismul. De aceea spun deseori: multe depind de noi.
Paleta alimentară de astăzi conține foarte mulți aditivi. Toți acești aditivi fac ca mâncarea noastră să fie mai colorată, mai apetisantă, poate și mai gustoasă. Dar mult mai nesănătoasă! Și atunci, este bine să profităm în această perioadă de verdețurile proaspete, care sunt minunate. Ca să nu mai spun că este și post și un pic de moderație este binevenită”, a spus Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, citat de romaniatv.net
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Luni, 07 Martie 2022
Miercuri, 23 Februarie 2022
Luni, 21 Februarie 2022
Miercuri, 02 Februarie 2022
Duminică, 09 Ianuarie 2022
Miercuri, 09 Martie 2022
Joi, 17 Februarie 2022
Luni, 14 Februarie 2022