ANOFM va organiza 163 de programe privind formarea profesională în martie

329
ANOFM va organiza 163 de programe privind formarea profesională în martie - anofm-programe-1708543523.jpeg

Articole de la același autor

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza 163 de programe de formare profesională în luna martie. Cursurile sunt organizate pentru un număr de 2.398 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului București.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: ajutor bucătar – 140 de persoane, competențe cheie – comunicare în limba română – 140 de persoane, referent resurse umane – 127 de persoane, operator introducere, validare și prelucrare date – 113 persoane, lucrător comercial – 112 persoane, bucătar – 108 persoane, competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere - 98 de persoane.

Judeţele în care, în luna martie 2024, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt Satu Mare, cu 224 de persoane, Dâmbovița, cu 140 de participanți, și Botoșani, cu 126 de persoane.

Pentru detalii, persoanele interesate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul ANOFM, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3529 secunde