Femeile cu dizabilități de la locuințele protejate din Techirghiol au primit mărțișoare

3133
Femeile cu dizabilități de la locuințele protejate din Techirghiol au primit mărțișoare - centru-techirghiol-1709579483.jpg

Articole de la același autor

Beneficiarele din cadrul Locuințelor Protejate pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Techirghiol au primit mărțișoare din partea unor reprezentanți ai Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) din Constanța, care le-au făcut o vizită. De asemenea, bucuria de a primi mărțișoare au avut-o și angajatele din cadrul serviciului social.

„Acțiunea a adus o rază de lumină și bucurie în viața beneficiarilor noștri care se confruntă cu provocări speciale și demonstrează implicare și acceptare. Inițiativa tinerilor reprezentanți ai ASCOR Constanța oferă un exemplu de bunătate și compasiune. Apreciem gestul admirabil care a transmis un mesaj puternic de sprijin și solidaritate, contribuind la promovarea unei culturi a incluziunii și a respectului față de diversitatea umană și care a evidențiat, totodată, importanța sprijinirii reciproce. Mulțumim!”, transmit reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4306 secunde