Noi dosare aprobate de pentru programul "Educația și Conștientizarea Publicului privind Protecția Mediului"

78
Noi dosare aprobate de pentru programul

Articole de la același autor

Administrația Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul oficial al instituției noile liste cu dosare aprobate pentru programele „Educația și Conștientizarea Publicului privind Protecția Mediului“ și „Iluminat public“ - sesiunea 19.08.2022.

Potrivit ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, programul „Educația și Conștientizarea Publicului privind Protecția Mediului“ are ca scop creșterea nivelului de informare în domeniu în rândul tinerilor.

„221 de solicitanți înscriși în sesiunea din 2023 în programul «Educația și Conștientizarea Publicului privind Protecția Mediului» au primit aprobarea pentru proiecte în valoare de aproximativ 107 milioane de lei. Alături de «Săptămâna Verde» și «Rangerii Juniori», acest program își propune, cu sprijinul Ministerului Educației și în parteneriat cu administrațiile publice locale și cu ONG-urile, să crească nivelul de informare și să promoveze atitudini și comportamente pozitive în ceea ce privește respectul tinerilor și al copiilor față de natură”, a precizat ministrul Mircea Fechet.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7392 secunde