"Gladiatorii din Tomis" promit spectacol în duelul cu CSO Voluntari

124

Articole de la același autor

Baschetbaliştii de la BC Athletic Neptun reiau, în acest sfârşit de săptămână, meciurile de pe teren propriu. Sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, „Gladiatorii din Tomis” primesc vizita dublei câştigătoare a Cupei României, CSO Voluntari.

„O etapă care aduce la Constanţa încă o adversară din topul Ligii Naţionale, aflată pe locul doi în clasament, etapă care sperăm să fie cu spectacol atât în teren, cât şi în tribune.

Va fi încă o partidă la care ne dorim să strângem produse de igienă şi alimente neperisabile pentru cei care au nevoie de ele, donaţiile pe care fanii le-au făcut la meciurile precedente ajungând la cei din tabăra de la Dumbrăveni”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

XXX

Federaţia Internaţională a Sportului Universitar a anunţat componenţa grupelor de la turneele de baschet din cadrul celei de-a 31-a ediţii a Jocurilor Mondiale Universitare de vară, eveniment care se va derula, în perioada 27 iunie - 7 iulie 2022, la Chengdu (China). Astfel, naţionalele României şi-au aflat numele adversarelor din faza inaugurală a competiţiei universitare din această vară, tricolorii urmând să evolueze în Grupa B din ambele competiţii, informează Federaţia Română de Baschet.

În întrecerea feminină, la startul căreia au fost confirmate 15 naţionale universitare, România va înfrunta China, Portugalia şi Mexicul, primele două clasate urmând să avanseze în sferturile de finală.

În competiţia masculină, la startul căreia au fost validate 22 de naţionale universitare, România va avea adversare naţionalele Croaţiei, Portugaliei, Chinei-Taipei şi SUA.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4787 secunde