Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep continuă cursa pentru medaliile de bronz

158
Phoenix CSU Simona Halep continuă cursa pentru medaliile de bronz - 1-1649765201.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a pierdut, cu scorul de 70-76 (15-25, 20-20, 18-21, 17-10), şi cea de-a treia partidă din cadrul semifinalelor Ligii Naţionale, disputată, la Sala Sporturilor din Constanţa, în compania celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe.

„Prima noastră semifinală din istorie în Liga Naţională s-a încheiat cu o nouă evoluţie remarcabilă a fetelor noastre. Chiar dacă au cedat în toate cele trei partide disputate contra campioanei României, Sepsi SIC Sf. Gheorghe, jucătoarelor noastre merită toate laudele pentru felul în care s-au luptat pentru şansa lor.

Lupta noastră din acest sezon va continua acum pentru medaliile de bronz, performanţă care ar aduce pentru prima dată Constanţa pe podium în baschetul feminin din România”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

Astfel, echipa antrenată de sârbul Miroslav Popov accede în finala mică, unde se va bate, în sistem „cel mai bun din trei partide”, cu CSM Satu Mare. Partidele sunt programate în zilele de 19 aprilie (la Satu Mare), 23 aprilie (la Constanţa), respectiv 26 aprilie (la Satu Mare), ultima doar dacă va fi egalitate după primele două runde.

Indiferent de rezultat, echipa constănţeană are asigurată calificarea în cupele europene.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4438 secunde