Atentat la Tel Aviv. Teroristul a fost eliminat!

221
Atentat la Tel Aviv. Teroristul a fost eliminat! - 1-1678435913.jpg

Articole de la același autor

Atacatorul care a împuşcat trei persoane, joi seara, la Tel Aviv, a fost eliminat, a anunţat, vineri, 10 martie, ministrul israelian al Securităţii Interne, Itamar Ben Gvir, relatează agenţia AFP, consultată de Agerpres.

„Atentat grav la Tel Aviv. Îl felicit pe poliţistul care, printr-un act curajos, l-a eliminat pe teroristul odios şi a salvat multe vieţi”, a declarat Ben Gvir, potrivit unui comunicat publicat de biroul său.

„Poliţia investighează un presupus atac terorist. Un suspect a tras asupra unui pieton înainte de a fi neutralizat de poliţişti”, a declarat anterior poliţia, potrivit unui comunicat. Trei persoane rănite au fost transportate la spital, a anunţat Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

Conflictul israeliano-palestinian a cunoscut o reluare marcantă a violenţei de la intrarea în funcţie, la sfârşitul lunii decembrie, a guvernului cu puternică orientare de dreapta condus de premierul Benjamin Netanyahu. Violenţele s-au soldat cu 75 de morţi de partea palestiniană şi 13 de partea israeliană de la începutul anului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5457 secunde