Canada anunță sancțiuni economice împotriva Rusiei din cauza crizei din Ucraina

185
1
Canada anunță sancțiuni economice împotriva Rusiei din cauza crizei din Ucraina - canadasanctiuni-1645626744.jpg

Articole de la același autor

Premierul canadian Justin Trudeau a anunţat o serie de sancţiuni economice împotriva Rusiei, până când integritatea teritorială a Ucrainei va fi restabilită.

În special, Canada va interzice canadienilor să efectueze orice tranzacţii externe cu teritoriile separatiste pro-ruse Lugansk şi Doneţk și va impune sancţiuni parlamentarilor ruşi care au votat în favoarea deciziei ilegale de a recunoaşte aceste teritorii, a declarat el în cursul unei conferinţe de presă, în urma anunţurilor de sancţiuni din partea Europei şi a Statelor Unite.

În plus, vor fi impuse sancţiuni suplimentare băncilor ruse susţinute de stat, iar Canada va interzice orice tranzacţie financiară cu acestea, a adăugat el.

„Este absolut inacceptabil că Rusia a invadat din nou Ucraina”, a susținut Justin Trudeau, citat de Agerpres.

Aceste anunţuri au fost făcute după sancţiunile economice anunţate mai ales de SUA şi Germania. Ministrul canadian al apărării, Anita Anand, a mai indicat că Ottawa a finalizat a doua livrare de arme către Ucraina şi a autorizat desfăşurarea suplimentară a 460 de soldaţi, în special în Letonia, pentru a participa prin intermediul NATO la securitatea şi stabilitatea Europei Centrale şi de Est.



Comentează știrea

Gheo
24 februarie 2022
URGENȚĂ

Alooooo! Europa, U.S.A. , Canada, ce mai așteptați ? Începeți urgent expulzarea tuturor rușilor, turiști, studenți, oameni de afaceri, blocarea conturilor rusești etc. Declarațiile voastre politice nu au nici-o valoare pentru țarul Putin. Singura soluție viabilă e presarea lui Putin de poporul însuși.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7308 secunde