Kremlin: NATO se va implica din ce în ce mai mult din punct de vedere militar în Ucraina

188
Kremlin: NATO se va implica din ce în ce mai mult din punct de vedere militar în Ucraina - 1-1700812946.jpg

Articole de la același autor

Kremlinul susţine că Alianţa Nord-Atlantică se va implica din ce în ce mai mult din punct de vedere militar în conflictul din Ucraina, dar a subliniat că acest lucru nu se va răsfrânge asupra deciziei Rusiei de a-şi atinge obiectivele pe care şi le-a stabilit atunci când şi-a lansat campania militară în ţara vecină, relatează agenţia EFE.

„NATO va continua să furnizeze armament Ucrainei, să îmbunătăţească toate caracteristicile tactico-tehnice ale acestui armament, ridicând nivelul implicării sale în conflict”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei ruse, Dmitri Peskov.

Aceste circumstanţe, potrivit lui Peskov, nu vor schimba obiectivele Rusiei, pe care preşedintele Vladimir Putin le-a definit ca fiind „demilitarizarea şi denazificarea” Ucrainei atunci când a anunţat începerea acţiunii militare la 24 februarie 2022.

Dmitri Peskov a subliniat că presiunea americană asupra Rusiei în legătură cu conflictul din Ucraina este inutilă şi a amintit că, la reuniunea virtuală de miercuri a G20, Putin a insistat că Moscova nu a refuzat niciodată să se angajeze în negocieri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2028 secunde