Plugurile de zăpadă, scoase pe străzile din Germania după o furtună de vară. Stratul de grindină a ajuns la 30 de centimetri

629
Plugurile de zăpadă, scoase pe străzile din Germania după o furtună de vară. Stratul de grindină a ajuns la 30 de centimetri - 0a752834d9414dec8da455dd8b9516c0-1691252360.jpg

Articole de la același autor

După o furtună deosebit de violentă de vineri, locuitorii unui orăşel din Germania au avut surpriza să vadă pe străzi pluguri de zăpadă, scoase pentru a îndepărta cantităţile enorme de grindină căzute în doar câteva minute, transmite sâmbătă AFP.


În înregistrările video surprinse la faţa locului se pot vedea străzile din Reutlingen (landul Baden-Württemberg, sud-vest) în întregime albe, acoperite de grindină, stratul de gheaţă ajungând pe alocuri până la 30 de centimetri, potrivit autorităţilor.


Autorităţile au decis că cel mai bun mod de a curăţa rapid străzile era să scoată plugurile de zăpadă. Grindina a blocat sistemul de evacuare a apei care a inundat pivniţele şi parcările subterane ale oraşului, au precizat autorităţile.


Nivelul râului Echaz, care traversează oraşul, a crescut cu 1,5 metri în doar cinci minute, acesta ieşind pentru scurt timp din matcă, fără a provoca însă pagube semnificative.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8346 secunde