Premierul Rishi Sunak l-a asigurat pe preşedintele Zelenski de sprijinul neclintit al Marii Britanii

185
Premierul Rishi Sunak l-a asigurat pe preşedintele Zelenski de sprijinul neclintit al Marii Britanii - premiermareabritanie-1666787257.jpg

Articole de la același autor

Noul premier britanic Rishi Sunak l-a asigurat pe preşedintele Volodimir Zelenski de sprijinul neclintit al Marii Britanii în faţa invaziei Rusiei în Ucraina, informează AFP.

În prima sa conversaţie cu un lider străin în noul său rol, Rishi Sunak a vorbit marți seară cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru a sublinia sprijinul neclintit al Regatului Unit pentru Ucraina, a informat un purtător de cuvânt din Downing Street într-un comunicat de presă.

Premierul Sunak a mai precizat că speră să se întâlnească în curând personal.

Într-o intervenţie video după conversaţia cu premierul britanic, preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că speră într-o consolidare a relaţiilor ţării sale cu Londra, unul din principalii susţinători ai Kievului împotriva Rusiei.

Conform Reuters, preşedintele Zelenski şi-a exprimat credinţa că rolul conducător al Marii Britanii în apărarea democraţiei şi a libertăţii va deveni din ce în ce mai puternic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7752 secunde