Von der Leyen promite „acţiuni îndrăzneţe” în ultimul an de mandat la conducerea Comisiei Europene

195
Von der Leyen promite „acţiuni îndrăzneţe” în ultimul an de mandat la conducerea Comisiei Europene - 1-1694071354.jpg

Articole de la același autor

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a promis mai multe „acţiuni îndrăzneţe” pentru Uniunea Europeană în perioada de final a mandatului său, cu o săptămână înainte să susţină discursul despre starea Uniunii în faţa Parlamentului European şi cu zece luni înaintea alegerilor europarlamentare, relatează agenţia EFE.

„Când apar provocări, Europa face un pas înainte”, spune Von der Leyen într-un mesaj video pe reţeaua de socializare X (fostă Twitter), în care vorbeşte şi despre „acţiuni îndrăzneţe întreprinse de Europa pe parcursul anului trecut”.

„Vreţi să ştiţi care va fi următoarea acţiune? O economie europeană curată şi modernă, o inteligenţă artificială în care putem avea încredere, un sprijin ferm pentru Ucraina şi ajutarea tuturor ţărilor din întreaga lume să lupte împotriva schimbărilor climatice”, a detaliat ea, promiţând că vor fi şi mai multe acţiuni, astfel că a îndemnat să-i fie ascultat discursul din 13 septembrie.

În plus faţă de reafirmarea sprijinului faţă de Ucraina, în acest discurs sunt aşteptate referiri la negocierea Pactului de Stabilitate şi Creştere, a celui privind migraţia, Pactului Verde şi extinderea UE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.739 secunde