Zelenski le cere soldaților ruși să se predea. "Vă dau o șansă. O șansă de a supraviețui"

89
Zelenski le cere soldaților ruși să se predea.

Articole de la același autor

Într-un nou mesaj video publicat în cursul nopții, Volodimir Zelenski a spus că forțele ucrainene au ajutat 3.800 de oameni să fugă din zonele în care se poartă lupte în Lugansk și Kiev. El a susținut că trupele rusești sunt confuze, că militarii fug de pe câmpul de luptă și își abandonează echipamentele. Totodată, președintele ucrainean le-a cerut soldaților ruși să se predea.

„Recruți ruși, ascultați-mă cu mare atenție! Ofițeri ruși, voi ați înțeles deja situația. Nu veți câștiga nimic din Ucraina. Veți lua vieți. Voi sunteți mulți, dar și dintre voi veți muri. Dar de ce să muriți? Pentru ce? Știu că vreți să trăiți.

Ascultăm conversațiile voastre în interceptări, auzim ce credeți cu adevărat despre acest război fără sens, despre această rușine și despre statul vostru. Ascultăm conversațiile pe care le aveți unul cu celălalt. Apelurile către familia de acasă. Auzim tot și tragem concluzii. Știm cine sunteți.

Prin urmare, vă ofer o alegere. În numele poporului ucrainean, vă dau o șansă. O șansă de a supraviețui. Dacă vă predați forțelor noastre, vă vom trata așa cum ar trebui să fie tratați oamenii, ca oameni, decent. Așa cum nu ați fost tratați de propria voastră armată, într-un fel în care armata voastră nu o tratează pe a noastră. Alegeți!”, le-a transmis Zelenski.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1704 secunde