Conf. dr. ing. Gabriel Raicu, ales rector al Universității Maritime din Constanța

1946
Conf. dr. ing. Gabriel Raicu, ales rector al Universității Maritime din Constanța - fond-gabriel-1707315945.jpg

Articole de la același autor

La finalul scrutinului desfășurat miercuri, 7 februarie, la Universitatea Maritimă din Constanța, în vederea alegerii viitorului rector pentru un mandat de cinci ani, a fost declarat câștigător, cu 65 de voturi, conf. dr. ing. Gabriel Raicu, de la Facultatea de navigație și transport naval, Departamentul de navigație. În timp ce Costel Stanca a fost votat de 28 de alegători, iar alte 11 voturi a înregistrat Ionel Omocea.

Din anul 2021 este președinte și membru fondator al Cyber Security Cluester of Excellence, un cluster național românesc format din 20 de entități în cercetare și dezvoltare de afaceri în domeniul securității cibernetice.

În mandatul rectorului Violeta Ciucur a deținut funcția de prorector pentru cercetare științifică și inovare, iar din 2012 a fost ales membru al Biroului permanent al Senatului UMC.

Vineri, 9 februarie, urmează validarea rezultatelor alegerilor pentru funcția de rector în Senatul universitar, după care va fi transmis Ministerului Educației, care urmează ca în termen de 30 de zile să-l valideze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3118 secunde