Pentru Programul „Masă sănătoasă în școli”, ministrul Educației a anunțat o finanțare de 1 miliard euro!

257
Pentru Programul „Masă sănătoasă în școli”, ministrul Educației a anunțat o finanțare de 1 miliard euro! - me-1653901821.jpg

Articole de la același autor

În scopul reducerii abandonului școlar, ministrul Educației a anunțat lansarea, din anul școlar viitor, a Programului „Masă sănătoasă în școli”, care ar urma să “cupleze surse de la bugetul național și fonduri externe, nerambursabile și rambursabile”, care vor ajunge la un milion de euro!

„Începând cu anul școlar 2022-2023, la nivelul sistemului național de învățământ se propune instituirea Programului Național Integrat «Masa Sănătoasă în școli 2022-2027» pentru sprijinirea participării la educație a tuturor copiilor. Programul „Masa sănătoasă în școli” va fi implementat, în parteneriat, de Ministerul Educației si Ministerul Agriculturii, având surse de finanțare asigurate din bugetul național, fonduri externe nerambursabile și rambursabile. Includerea unităților de învățământ preuniversitar în program se va realiza pe baza unor criterii aprobate de Ministerul Educatiei prioritizând școlile cu vulnerabilitate mare și medie din perspectiva abandonului școlar”, a declarat ministrul Sorin Cîmpeanu în cadrul conferinței de presă de azi dimineață.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde