Prima medalie pentru judo-ul universitar românesc câștigată la un Campionat European Universitar

21375
Prima medalie pentru judo-ul universitar românesc câștigată la un Campionat European Universitar - x-prima-medalie-1690206442.jpg

Articole de la același autor

Vlad Topală, student al Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) și component al CSM Constanța, a obținut medalia de bronz, la categoria 90+ kg, pe echipe, la Campionatul European Universitar de Judo 2023, care s-a desfășurat săptămâna trecută, în Croația, la Zagreb.

„Un exemplu de stăpânire de sine, modestie și muncă, Vlad Topală a adus, la categoria pe echipe, victoria decisivă pentru medalia de bronz, Universitatea Ovidius din Constanța câștigând 4-2 la general, contra Universității Orleans, din Franța. Pe parcursul aceleiași competiții, studentul nostru a pierdut lupta pentru medalia de bronz, la categoria 100+. În cursa pentru medalii a întâlnit judoca valoroși, campioni mondiali și europeni, încheind evoluția la individuale cu trei victorii și două înfrângeri”, precizează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul FEFS.

Aceasta este prima medalie pentru judo-ul universitar românesc câștigată la un Campionat European Universitar, ce completează rezultatele deosebite obținute în domeniu de către studenții FEFS, care au primit medalii de aur, argint și bronz la Campionatul Național Universitar de judo, desfășurat în luna mai, la Sibiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5754 secunde