Trei ani de proiecte Erasmus, celebrați de mirciștii constănțeni

781
Trei ani de proiecte Erasmus, celebrați de mirciștii constănțeni - x-saptamana-erasmus-1697633317.jpg

Articole de la același autor

Săptămâna Erasmus (Erasmus Days) a fost celebrată la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân" prin prezentarea proiectelor Erasmus+ derulate în perioada 2020-2023 („Falsamente vero" și „GenEthics"), jocuri și dezbateri pe tema beneficiilor participării la programele Comisiei Europene.

Astfel, elevii de clasa a IX-a și a X-a s-au întâlnit cu colegii lor din clasa a XII-a, beneficiari ai proiectelor, pentru a afla informații despre proiectele finanțate de Comisia Europeană, oportunitățile pe care le oferă și beneficiile pentru elevi.

Evenimentul, intitulat „Erasmus - a program that helps you grow", s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor mai mici, aceștia fiind impresionați de mărturiile participanților la proiect, de produsele realizate în cadrul mobilităților și de decizia elevilor de clasa a 12-a de a reitera aventura Erasmus și în timpul facultății.

De asemenea, în perioada 13-15 octombrie 2023, pe agenda conducerii acestui colegiu s-a aflat „Trilaterala mircistă”. La Chișinău, Republica Moldova, a avut loc întâlnirea profesorilor din Colegiul Național „Mircea cel Bătrân" Constanța,  Colegiul Național „Mircea cel Bătrân" Râmnicu Vâlcea și Liceul Teoretic „Mircea cel Bătrân" Chișinău, gazdă a unei întâlniri de suflet - rod al unei colaborări de mai mulți ani și prilej de a pune la cale proiecte viitoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3701 secunde