30 de structuri la Ministerul Transporturilor, după reorganizare

237
30 de structuri la Ministerul Transporturilor, după reorganizare - 11-1703160472.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va mai avea în coordonare în jur de 30 de structuri după reorganizare, de la 54 câte sunt în prezent, a anunţat ministrul de resort, Sorin Grindeanu.

„Reorganizarea ministerelor este, în mare, terminată. O să avem o discuţie în coaliţie, o să merg să prezint. La structuri care se află în coordonarea Ministerului Transporturilor - vorbim de vreo 54 de structuri - o să ajungem în jur de 30. În spatele fiecărei comasări, în spatele fiecărei Hotărâri de Guvern de acest tip stau foarte multe acte normative. Unele dintre ele sunt directive europene pe care trebuie să le respectăm şi trebuie respectate toate, dar în jur de 30 vor rămâne”, a explicat Grindeanu.

În mod precis, Ministerul Transporturilor nu va mai avea spitale în portofoliu, acestea urmând să fie preluate de autorităţile publice locale, de centre universitare sau de Ministerul Apărării.

Potrivit lui Grindeanu, în cadrul reorganizării, vor fi şi comasări de structuri, dar şi desfiinţări, însă nu se vor da oameni afară, ci economiile vor veni în urma faptului că vor fi mai puţine posturi de conducere şi vor fi tăiate posturile vacante. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4645 secunde