Sorin Grindeanu, despre denivelările de pe podul peste Dunăre: „Nu au fost respectate restricţiile de tonaj pe caniculă”

994
Sorin Grindeanu, despre denivelările de pe podul peste Dunăre: „Nu au fost respectate restricţiile de tonaj pe caniculă” - 1-1692192403.jpg
Denivelările de pe podul peste Dunăre au apărut în special pe sensul dinspre Tulcea spre Brăila din cauza nerespectării restricţiilor de tonaj pe caniculă, a declarat, miercuri, 16 august, în cadrul unei conferinţe de presă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„În week-end, am fost la Galaţi şi am mers şi pe pod pentru că văzusem unele articole în care se spunea că erau să sară camioanele în Dunăre, de la denivelări. Înţeleg exagerările şi înţeleg că sunt anumite denivelări cauzate de următorul lucru: la anumite temperaturi, există restricţii de tonaj. Asta este, nu e doar pe podul de la Brăila. S-a ajuns la acele denivelări, în special pe sensul dinspre Tulcea spre Brăila, cauzate de nerespectarea restricţiilor”, a explicat Sorin Grindeanu.

El a subliniat că trebuie respectate anumite reguli pe care CNAIR şi celelalte autorităţi le impun. Ministrul Transporturilor a mai spus că lucrările sunt în garanţie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1545 secunde