Au fost câștigate concursurile pentru șefia Secțiilor de Poliție 2 și 5 din Constanța

271
Au fost câștigate concursurile pentru șefia Secțiilor de Poliție 2 și 5 din Constanța - concurssectiipolitie2-1654278660.jpg
Seria concursurilor organizate în luna iunie, pentru ocuparea posturilor de șefi în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a fost deschisă, joi, 2 iunie, cu examinările pentru desemnarea șefilor Secțiilor de Poliție 2 și 5, din municipiul Constanța. La concursuri s-au înscris inspector principal Bogdan Moroianu, pentru Secția 2, și inspector principal Marian Moroianu, pentru Secția 5. În ultimele luni, ambii au ocupat funcțiile interimar. 

De asemenea, ambii au promovat concursurile, urmând să fie numiți pe funcții: Bogdan Moroianu cu media 8,36, iar colegul său, Marian Moroianu, cu media 7,96.
În perioada următoare se vor desfășura și alte concursuri: pe 14 iunie, polițiștii interesați vor susține concursul pentru șef pentru Postul de Poliție Transporturi Feroviare Constanța și Postul de Poliție Transporturi Navale Cernavodă, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi; iar pe 16 iunie se va desfășura concursul pentru șef Poliția Orașului Ovidiu.
Au fost scoase la concurs și funcțiile de șef Poliția Orașului Negru Vodă și Poliția Orașului Techirghiol, examinările urmând să aibă loc pe 9 iunie.







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3027 secunde