Se caută șefi pentru secții de poliție din municipiul Constanța

209
Se caută șefi pentru secții de poliție din municipiul Constanța - concursuriipj2-1652288790.jpg
Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța continuă organizarea de concursuri pentru ocuparea funcțiilor de șef de la nivelul structurilor din subordine. După ce, în lunile trecute, au fost scoase la concurs mai multe funcții de conducere în cadrul posturilor comunale de poliție, a venit rândul structurilor din municipiul Constanța. Astfel, pe 2 iunie urmează să se desfășoare concursul pentru funcțiile vacante de șef de la Secția 2 și Secția 5. Menționăm că, în prezent, inspector principal Bogdan Moroianu este împuternicit șef la Secția 2, iar inspector principal Marian Moroianu este împuternicit șef la Secția 5.

Ulterior, pe 14 iunie, polițiștii interesați vor susține concursul pentru șef la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Constanța și Postul de Poliție Transporturi Navale Cernavodă, din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi; iar pe 16 iunie se va desfășura concursul pentru șeful Poliției Orașului Ovidiu.

Au fost scoase la concurs și funcțiile de șef de la Poliția Orașului Negru Vodă și Poliția Orașului Techirghiol, examinările urmând să aibă loc pe 9 iunie.Pagina a fost generata in 0.404 secunde