"Cutremur" în Primăria Constanţa! Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city-manager al Constanței!

36780
5

Articole de la același autor

Felicia Ovanesian a demisionat din funcția de city manager al municipiului Constanța.
Potrivit surselor noastre, demisia i-a fost înaintată primarului Vergil Chițac printr-un email, astăzi, în jurul orei 16.00.
După cum se ştie, Felicia Ovanesian a fost numită în această funcţie de edilul Vergil Chiţac însă, în ultima perioadă, relaţiile dintre cei doi se pare că nu mai erau la fel de cordiale din cauza nemulţumirilor venite din partea constănţenilor cu privire la modul deplorabil în care arată oraşul.   
Cel mai probabil, Felicia Ovanesian se va întoarce în avocatură de unde se suspendase la momentul numirii sale pe funcţia de city manager al Constanţei.  


Comentează știrea

Primar
22 martie 2023
Sictir Chițac

F bine a făcut, este o avocată de top și trebuia demult să nu mai aibă de'a face cu Chițac. Dementul ăsta se crede în ograda lu' măsă , demolează, expropriază fără nicio logică, fără beneficii pt oraș , pt constănțeni. Face asta pt că apvistul ăsta plătește din banii noștrii, din bugetul local idioții de avocați, " nu e pe banii lui ",îl doare' n cur. Mai este o belea ...adică Dan Leu , un arhitect de 2- 3 lei , fără viziunea necesară modernizării unui municipiu de mărimea Constanței. Ăsta , Leu de 2 bani profesional , a " pus umărul " la manglirea multor terenuri din Eforiile N & S iar pt că s-a căcat prin aceleași tarlale cu Chițac , nenorocitul de Vergelușul pln, adică apulii noastre l-a pus acolo, în funcție. Bă golanilor , bă apvistule și tu , desenatorul curului, marș la Eforie, și nici acolo javrelor! Chițac , credeai că dacă i-ai pupat în cur pe golanii Stroe și Dumitrache, manglitorii psdiști scuipați de șefii de la Centru, te vor lua în gașca lor. Visezi apvistule, marș și lasă Cta în pace !

radu
23 martie 2023
Păcat

Prin plecarea d.nei Ovanesian din Primăria Municipiului Constanța, nu va pierde doar această instituție, vor pierde toți constănțenii, va pierde întregul oraș Constanța. Da, sunt multe de făcut în acest oraș, după 30 de ani în care toți primarii care s-au succedat la conducerea acestui oraș și-au bătut joc de el, pe banii constănțenilor. D.na Ovanesian a demonstrat că este o mare iubitoare de verdeața, parcuri și nu numai... Dar, ca de obicei, în multe cazuri, cel mai mare dezavantaj este să ai succes, în ceea ce faci ! Păcat ! Să vedem ce vor face de acum înainte cârcotașii de serviciu care nu au lăsat-o pe această doamnă să termine ce a început ! Domnule Primar, cred că de acum înainte, chiar sunteți în aer și în bătaia puștii adversarilor ! Păcat !

Chitzi
23 martie 2023
Bush

Multe lucrari ilegale, Peninsula, Lapusneanu etc. Bine au facut cei din Peninsula ca au dat primaria in judecata. Urmeaza cei de pe Lapusneanu, Ferdinand, Cuza Voda. Si cea de la circulatie si-a dat demisia pe 21, dupa ce a ravasit traficul in tot orasul. Tomis, Ferdinand, Peninsula trebuie sa ramana cum au fost. Nu organizeaza nimeni un miting???

Ion
23 martie 2023
Ion

De ce au montat pe Ferdinand cele mai ieftine dale de la Dedeman!!??? Trebuia demisa si Merla! Sa verifice DNA tot proiectul Ferdinan-Stefan-Cuza Voda!!! Unde vor parca locuitorii si firmele de pe cele 3 strazi? Cuza Voda e prea ingusta si are case, nu e de trafic greu. Daca vrei sens spre gara te duci pe Traian!!!Trebuie numai o banda si limita de viteza pe Cuza Voda!!!Proiectul e gresit si facut din pix !!!

Vasile
31 martie 2023
Incompetenta conduce priamaria Constanta

Da de toaletarea copacilor de ocupa cineva din primarie ??? O sa ne miram ca mor oameni sau sunt pagube materiale, cand ne trezim ca au cazut copaci dupa o furtuna... Sa nu ne miram cand primarul sau viceprimarul responsabil il vom vedea in catuse la TV !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6828 secunde