Deputatul AUR Dănuț Aelenei: "Avem de-a face cu o măsură antiromânească"

159
Deputatul AUR Dănuț Aelenei:

Articole de la același autor

Organizația Județeană a partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) Constanța a derulat, joi, o conferință de presă pe tema ultimelor măsuri fiscale prezentate de Guvern în Parlamentul României. La eveniment au participat secretarul județean adjunct AUR Constanța, Ion Radu, deputatul Dănuț Aelenei și senatorul Evdochia Aelenei.

În prima parte a conferinței, deputatul AUR Constanța Dănuț Aelenei a analizat măsurile fiscale puse pe masa discuției de către premierul Marcel Ciolacu. El cataloghează aceste măsuri ca fiind „antiromânești”.

„Marți, domnul premier Ciolacu a venit în plenul reunit al Parlamentului și a prezentat câteva măsuri fiscal-bugetare. Se impozitează proprietățile cu valoare mai mare de 500.000 de euro cu 1%. De asemenea, se vor impozita și mașinile cu o valoare de peste 75.000 de euro. Întreprinderile mici și mijlocii vor fi, totodată, taxate cu 3% din cifra de afaceri. Acestea sunt niște măsuri care nu protejează capitalul autohton românesc. Avem de-a face cu o măsură antiromânească”, a declarat deputatul AUR.

În același context, senatorul Evdochia Aelenei a prezentat măsurile pe care AUR le vede eficiente în viitor.

„AUR are o serie de măsuri de redresare bugetară care au fost ignorate de către coaliție. În primul rând, salariul minim trebuie să crească la 5.000 de lei, pentru a avea o relaxare a pieței. După aceea ar fi impozitarea cu 2% pe cifra de afaceri a acelor întreprinderi care au cifră de afaceri sub 5.000.000 de euro. Apoi, ne-am mai gândit la ridicarea plafonului de plată numerar și trebuie crescut gradul de colectare a impozitelor și a TVA-ului”, a precizat senatorul.

Secretarul județean adjunct AUR Constanța, Ion Radu, a punctat importanța seniorilor în cadrul partidului, care vor fi sărbătoriți cu fast pe 1 octombrie. „Avem 500 de diplome de onoare pentru seniorii din organizația noastră. Ne bucurăm că zilnic vin alături de noi pensionari care nu au mai făcut politică și s-au săturat de politica pe care au făcut-o politicienii până acum. Până la ora actuală, am depășit numărul de 40 de organizații la nivel național”, a specificat Ion Radu.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5177 secunde