LIVE TEXT. Conferință AUR Constanța. Se discută ultimele măsuri economice la nivel național

217
LIVE TEXT. Conferință AUR Constanța. Se discută ultimele măsuri economice la nivel național - img20230928wa0004-1695885406.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană a partidului AUR Constanța organizează, în acest moment, o conferință de presă pentru a prezenta ultimele subiecte la nivel național și județean. 


La eveniment participă secretarul județean adjunct, Ion Radu, deputatul Dănuț Aelenei și senatorul Evdochia Aelenei.


Dănuț Aelenei: Ciolacu a venit în plenul reunit al Parlamentului și a prezentat câteva măsuri pentru buget, luate fără a exista un dialog cu firmele private din România, cu capitalul autohton. Sunt măsuri luate să îngroape capitalul autohton românesc. Se impozitează proprietățile cu valoare mai mare de 500.000 de euro. Vă imaginați că măsurile acestea vor crește prețul apartamentelor, vor fi afectați cei care lucrează în IT și sunt măsuri care nu au fost luate pentru a proteja capitalul autohton românesc. Avem de-a face cu o măsură antiromânească.


Evdochia Aelenei: S-a ajuns la așa o mare gaură în buget! Când vreau să preiau o gestiune, mă uit ce active am! Trebuie să vezi care sunt măsurile! Există soluții. Și aș vrea să mai vorbesc despre tentativa de raționalizare a pilonului II de pensii, căreia i-a urmat un val de bâlbâieli. Guvernul era pe punctul de a arunca viețile a 8 milioane de români în incertitudine. Ciolacu intenționa să ne arunce în epoca ceaușistă! Referitor la cazul Buzatu, vreau să spun că nu sunt o fire care să critice un om sau un partid, dar ei au un grup infracțional. Nu îți ajung ție 7 vieți să cheltui tot ce ai agonisit pe spinarea săracilor! Parcă PSD și PNL se întrec să facă o școală de infractori.



Ion Radu: Știți că pe 1 octombrie, sărbătorim ziua seniorilor. Noi avem 500 de diplome de onoare pentru seniorii din organizația noastră. Ne bucurăm că zilnic vin alături de noi pensionari care nu au mai făcut politică și s-au săturat de politica pe care au făcut-o politicienii până acum. George Simion ne-a cerut să avem cât mai multe întâlniri cu seniorii și pensionarii. AUR a desfășurat mai multe campanii prin care am mers în județ și în întreaga țară. Până la ora actuală, am depășit numărul de 40 de organizații la nivel național.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5959 secunde