Liberala Mihaela Andrei şi-a prezentat raportul de activitate din timpul deplasării la Brest

265
Liberala Mihaela Andrei şi-a prezentat raportul de activitate din timpul deplasării la Brest - fondmihaelaandreii2-1646245755.jpg
În perioada 9-10 februarie, consilierul local PNL din Constanţa Mihaela Andrei a efectuat o vizită de lucru în Franţa, la Brest. În prima zi, liberala a participat la forumul „Sustainable Tourism in the Blue Economy”, acolo unde s-au discutat mai multe aspecte care au legătură cu reducerea presiunii asupra oceanului.

Imediat după această acţiune, Mihaela Andrei a făcut o vizită la Primăria Brest, acolo unde a avut o întâlnire bilaterală cu viceprimarul Fortune Pellicano.

În cadrul acestei întâlniri au fost discutate diverse propuneri de proiecte concrete de colaborare, printre care realizarea unei case memoriale a lui Anatole Magrin la Constanţa, acesta fiind primul fotograf de notorietate al oraşului Constanţa şi al Dobrogei.

În cadrul întâlnirii s-a convenit că educaţia, cultura, sportul şi problemele climatice reprezintă teme de interes pentru ambele oraşe, iar colaborarea sectorială între cele două municipalităţi va continua şi în perioada următoare, cu accent pe identificarea beneficiilor pe care relaţia de cooperare şi parteneriat dintre cele două municipalităţi le generează pentru locuitorii celor două municipii.

Mihaela Andrei a avut ocazia să viziteze în mod organizat, sub îndrumarea unui ghid, oraşul Brest, iar apoi a luat cina cu viceprimarul Fortune Pellicano şi o delegaţie germană din Kiel, un alt oraş înfrăţit cu Brest.

Consilierul local PNL a susţinut un discurs privind angajamentul oraşului Constanţa de a se alătura eforturilor globale de reducere a poluării şi a emisiilor de gaze şi a semnat Declaraţia „Sea’ties”.

În ultima seară petrecută la Brest, Mihaela Andrei a participat la cina la care a fost invitat fostul secretar de stat american, actualmente senator, John Kerry, în prezenţa căruia primarul oraşului Brest a avut un discurs în care a menţionat numele oraşului Constanţa şi a mulţumit pentru prezenţă.

Summitul a fost organizat de „Ocean Climate Platform” cu sprijinul Bloomberg Philantropies.

Mihaela Andrei a mai precizat la Brest că Asociaţia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Constanţa îşi propune, printre altele, să implementeze un plan de împădurire pentru întreg judeţul şi să creeze perdele verzi.

„Apreciez că am îndeplinit toate obiectivele stabilite pentru efectuarea deplasării la Brest, iar cu această ocazie relaţia bilaterală dintre cele două oraşe înfrăţite, Constanţa şi Brest, s-a consolidat în mod semnificativ”, a declarat Mihaela Andrei.

Menţionăm că până la acest moment costurile deplasării Mihaelei Andrei la Brest, suportate de Primăria Constanţa, nu au fost încă publicate pe site-ul oficial al instituţiei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3324 secunde