Primăria Municipiului Constanţa a introdus în consultare publică PUZ-ul din Zona Peninsulară

169
Primăria Municipiului Constanţa a introdus în consultare publică PUZ-ul din Zona Peninsulară - zona-peninsulara-1691170491.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanţa a anunţat că în contextul demersului de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism „Actualizare PUZ reabilitarea și revitalizarea zonei peninsulare a municipiului Constanța”, inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice zonei, accesând un link.

Chestionarul se adresează atât locuitorilor Zonei Peninsulare, cât şi celor interesaţi de zonă.

Zona de studiu aferentă PUZ Peninsulă este un teritoriu de 100 ha delimitat astfel: la NORD de Str. Ştefan cel Mare, la VEST de Str. I.G.Duca, la SUD de incinta Portului Constanţa, la EST de Plaja Modern şi Marea Neagră.

Chestionarul se poate completa până la data de 25 august 2023.

Răspunsurile sunt anonime și vor contribui la procesul de actualizare a Planului Urbanistic Zonal Zona Peninsulară. În prezent, documentația PUZ Zona Peninsulară se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6439 secunde