Schimbare de macaz! Apropiații Feliciei Ovanesian au cerut suspendarea contractelor de muncă

2682
1

Articole de la același autor

Demisia din funcție a city-managerului Felicia Ovanesian duce la schimbări în Primăria Constanța. După plecarea acesteia, alte două persoane care ocupau funcții de conducere au solicitat suspendarea activității pe o perioadă de doi ani. Este vorba despre Liliana Adam, cea care a ocupat funcția de șef Birou Legislație, Contracte, Avize de legalitate și Legile proprietății, cât și despre Daniel Vlăescu, directorul executiv al Direcției Generale Gestionare Servicii Publice. Potrivit surselor noastre, cei doi au solicitat suspendarea contractelor de muncă pentru următorii doi ani.

Deși neașteptate, nu se poate spune că cele două solicitări vin ca o surpriză, în condițiile în care cei doi erau percepuți ca fiind apropiați ai Feliciei Ovanesian.

Menționăm că, înainte de a fi promovat concursul pentru funcția din administrația publică locală, Daniel Vlăescu a lucrat în cadrul SC Cinemax SRL, ca director tehnic, iar ulterior, șef serviciu în cadrul SC Confort Urban SRL. Declarația de avere făcută publică în momentul angajării în cadrul primăriei arată că acesta deține, alături de soția sa, două proprietăți intravilane – una achiziționată în 2012, în municipiul Constanța, iar cealaltă achiziționată în 2021, în Lazu, dar și o casă construită în 2018 și un apartament primit prin donație, în 2020, ambele în municipiul Constanța. De asemenea, pe lista bunurilor deținute se află și două autoturisme, un Ford achiziționat în 2013 și un Renault, cumpărat în 2012. La capitolul credite, Daniel Vlăescu a declarat un împrumut solicitat în 2016, scadent în 2041, în valoare de 180.000 lei.

La rândul ei, Liliana Adam a trecut în declarația de avere două proprietăți intravilane în municipiul Constanța, obținute prin donație, una pe numele soțului, iar cealaltă pe numele fiului; două apartamente – unul primit prin donație, în 2000, iar celălalt tot prin donație, în 2021, și o casă construită în 2014. Liliana Adam nu deține autoturisme, în schimb deține două depozite bancare, deschise în 2022, cu 15.000 euro și respectiv 17.700 dolari.

Comentează știrea

braniste george
6 aprilie 2023
spaga mascata =donatii

nu stiu cum se face ca numai astia care detin posturi importante au noroc la donatii :case,apartamente ,probabil au si fete de milogi si se milostivesc unii de la da de pomana

Pagina a fost generata in 0.5528 secunde