Felicia Ovanesian: "S-au strâns foarte multe lucruri. Va înţelege toată lumea la momentul potrivit"

5623
5
Felicia Ovanesian:
După ce ieri a anunţat că a demisionat din funcţia de administrator public al oraşului Constanţa, Felicia Ovanesian a fost contactată telefonic de echipa Cuget Liber şi a încercat să explice în câteva cuvinte motivul pentru care a luat această decizie.


Felicia Ovanesian a mărturisit că este un moment foarte dificil pentru ea şi nu îşi găseşte în aceste momente cele mai bune cuvinte, dar a lăsat să înţeleagă faptul că şi-a dorit să facă multe lucruri bune pentru Constanţa.


"În afara faptului de a vă confirma că mi-am dat demisia, nu prea am ce să vă spun. Momentan nu sunt pregătită pentru alte declaraţii. O să comunic mai multe după ce voi depăşi momentul. A fost decizia mea. Nu am vorbit cu Vergil Chiţac, nici nu l-am anunţat înainte. Am formulat în scris decizia de renunţare la mandatul de administrator public al oraşului. Cu siguranţă mă întorc în avocatură. Mai departe nu se ştie. O să îmi fac cerere de reînscriere în barou. Să ştiţi că vreau să fac în continuare ceva pentru Constanţa. Regret enorm că am plecat pentru că puteam să fac nişte lucruri. Dacă atât s-a putut, vom vedea ce voi putea să fac eu în continuare. Am luat decizia aceasta şi nu a fost pripită. Mă gândeam de mult la acest lucru. S-au strâns foarte multe lucruri. Va înţelege toată lumea la momentul potrivit. Deocamdată aceste lucruri mă încarcă. Trebuie să mă liniştesc pentru că nu a fost o decizie uşoară. Mai aveam multe, foarte multe lucruri de făcut. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru oraşul acesta", a declarat pentru Cuget Liber Felicia Ovanesian.


În altă ordine de idei, până la acest moment, edilul Constanței Vergil Chițac nu a ieșit public cu niciun punct de vedere referitor la această situație.  


Comentează știrea

radu
23 martie 2023
Păcat

Prin plecarea d.nei Ovanesian din Primăria Municipiului Constanța, nu va pierde doar această instituție, vor pierde toți constănțenii, va pierde întregul oraș Constanța. Da, sunt multe de făcut în acest oraș, după 30 de ani în care toți primarii care s-au succedat la conducerea acestui oraș și-au bătut joc de el, pe banii constănțenilor. D.na Ovanesian a demonstrat că este o mare iubitoare de verdeața, parcuri și nu numai... Dar, ca de obicei, în multe cazuri, cel mai mare dezavantaj este să ai succes, în ceea ce faci ! Păcat ! Să vedem ce vor face de acum înainte cârcotașii de serviciu care nu au lăsat-o pe această doamnă să termine ce a început ! Domnule Primar, cred că de acum înainte, chiar sunteți în aer și în bătaia puștii adversarilor ! Păcat !

Marian
23 martie 2023
De ce nu poate primarul?

Cine sunt ,,carcotasii de serviciu,,care nu au lasat-o sa termine ceea ce a inceput?!? Or, dl Primar , astfel cum conchideti?Pentru ca Dna Ovanesian, nu a spus motivele...! In alta ordine de idei, de ce are nevoie Primarul de city manager? Nu stie, nu poate sa administreze Urbea ? Daca da, atunci de ce a candidat?

Gina
23 martie 2023
Jos hotia!

Pe cand pleaca si Primaru?

Alin Vintilă
23 martie 2023
Sictir Chițac

Tipa asta este profi , este o avocată de top. Se va descurca, oricum îi va fi bine. Beleaua este că apvistul din Eforie posează în victimă iar pupincuriștii ,tip fițuica replica, se fac că îi plang de milă. Ăsta..Chițac și desenatorul Leu Dan trebuie ca..... marș mă la ograga voastră, sunte-ți de rahat iar Ovanesian v-a "tras frăna de mănă " , așa că v ati ofticat ! Lepră Chițac ,jigodie Stroe Felix & 2× Dumitrache, incapabil Leu Dan ....marș nemernicilor la ogradele voastre. Ordinari de tot rahatu !...

Michael
25 martie 2023
Școala constănțeană

Să il ia și pe Sorinel Puștiu după ea! Oarba după voi, nepricepuților!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2441 secunde