Alimente care acționează împotriva coagulării sângelui

423
Alimente care acționează împotriva coagulării sângelui - coagulare-1702297060.jpg

Articole de la același autor

Coagularea sângelui este un proces normal care previne sângerarea atunci când există o rănire sau o tăietură în corpul dumneavoastră. Dacă există un cheag de sânge care afectează funcția unor organe vitale, cum ar fi inima, creierul sau plămânul, atunci o intervenție medicală imediată este imperios necesară. Pe de altă parte, alimentele sunt medicamentul vostru, acestea jucând un rol crucial în combaterea bolilor. Știați că există alimente care vă pot îmbunătăți circulația sângelui și pot reduce riscul de coagulare? Iată câteva ingrediente naturale care vă vor ajuta să reduceți riscul de coagulare de la tăieturi sau răni și, pe termen lung, pot preveni, de asemenea, accidentul vascular cerebral.

Turmericul este un condiment minune care dă culoare galbenă naturală mâncărurilor. Mai multe cercetări și studii au dovedit că acesta acționează asupra trombocitelor și ajută la prevenirea cheagurilor. O ceașcă de ceai de ghimbir are un potențial uimitor de a funcționa ca un diluant natural al sângelui. De asemenea, prezența anumitor compuși din alimente precum ghimbir, usturoi, fructe de pădure și ardei iute ajută la coagularea sângelui. Și scorțișoara este un anticoagulant natural puternic, care are potențialul de a reduce tensiunea arterială, ameliorând starea inflamatorie, reducând, în același timp, șansa de accident vascular cerebral. În plus, alimentele bogate în vitamina E scad riscul de boli de inimă datorită proprietăților sale de subțiere a sângelui. Unele dintre alimentele bogate în vitamina E care trebuie incluse în regimul dumneavoastră sunt migdalele, nucile, spanacul, avocado, cartofii dulci, sparanghelul etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3931 secunde