UN NOU PARC LA CONSTANŢA. Chestionar online de opinii şi completări, pentru locuitorii din oraş

1786
1
UN NOU PARC LA CONSTANŢA. Chestionar online de opinii şi completări, pentru locuitorii din oraş - 1-1651570298.jpg
Deficitul de spațiu verde amenajat în scop de recreere, sport, promenadă și petrecerea timpului liber la nivelul Municipiului Constanța este o realitate pe care locuitorii o resimt zilnic și pentru care au fost lansate solicitări de-a lungul timpului. Realizarea unui parc public reprezintă o necesitate atât pentru locuitorii existenți, cât și pentru cei viitori, în condițiile unei dezvoltări urbane în continuă creștere.

În parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, Primăria Municipiului Constanța organizează un concurs public de soluții pentru un nou parc municipal în jurul axei DN3C, o zonă cu potențial de dezvoltare în viitor. În acest sens, a fost demarat procesul de consultare publică, un demers indispensabil oricărei inițiative contemporane de remodelare a spațiului public.

Publicul larg este invitat în primă fază să urmărească prezentarea online încărcată la link-ul următor: https://youtu.be/HFZd53Fto-Y

Prin intermediul acestui chestionar online, pot fi transmise opinii și completări privitoare la valorile care fundamentează tema de proiectare, așa cum au fost descrise în prezentare. Ulterior, echipa de elaborare a temei va întocmi un raport care să sistematizeze reacţiile primite din partea publicului și pe care îl va prezenta în cadrul unei dezbateri publice organizate de Primăria Municipiului Constanţa.

Chestionarul conține 18 secțiuni scurte care urmăresc îndeaproape structura prezentării online. Publicul este invitat să își exprime poziția față de principiile prezentate prin selectarea unui răspuns predefinit (Sunt de acord/Nu sunt de acord) sau introducerea unui răspuns detaliat: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1QX44u2-1UgX0i1Mms_Brp2cnFiwnLV_un8aUw3vd84i75g/viewform 

Comentează știrea

Trifescu Mihaela
4 mai 2022
Caini

Va rog adunati din parciri cainii fara stapan. Sunt periculosi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4629 secunde