Vești bune pentru angajatori. AJOFM Constanța a plătit sumele restante pentru subvenții

282
Vești bune pentru angajatori. AJOFM Constanța a plătit sumele restante pentru subvenții - ajofm-constanta-1706009929.jpg

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Constanța are noi vești bune pentru angajatori și colaboratori. În urma alocării de către Guvernul României a sumelor în bugetul asigurărilor pentru șomaj în anul 2024, AJOFM Constanța a plătit sumele restante pentru subvențiile acordate angajatorilor.

Este vorba despre suma de 1.751.891 lei, pentru un număr de 312 CNP-uri. De asemenea, instituția va putea onora toate solicitările eligibile ale angajatorilor înregistrate în anul 2023, pentru încheierea de convenții în baza legii nr. 76, art. 80, respectiv art. 85. Acestea vor fi puse în plată până la începutul lunii iunie. Este vorba despre un număr de 238 de CNP-uri. Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocupare Forței de Muncă menționează, totodată, că subvenționarea cererilor din anul trecut înseamnă un efort financiar de peste 6.426.000 milioane de lei.

Banii sunt acordați angajatorilor în scopul sprijinirii angajării persoanelor fără loc de muncă de peste 45 de ani, a tinerilor de până la 29 de ani, a persoanelor cu handicap, a absolvenților, a persoanelor care sunt unici întreținători de familie, a șomerilor de lungă durată. AJOFM Constanța va continua apoi cu cererile angajatorilor depuse în anul curent. Reprezentanții instituției mulțumesc, pe această cale, angajatorilor și colaboratorilor, pentru înțelegerea manifestată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0574 secunde