Constantin Din: „Să avem două echipe în sferturile Ligii Campionilor la handbal este deja o performanţă”

587
Constantin Din: „Să avem două echipe în sferturile Ligii Campionilor la handbal este deja o performanţă” - handbal-performanta-1683118939.jpg

Articole de la același autor

Prezenţa echipelor de handbal feminin CS Rapid şi CSM Bucureşti în sferturile Ligii Campionilor este considerată de preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Constantin Din, o mare performanţă, indiferent dacă formaţiile bucureştene vor reuşi sau nu calificarea în Final Four.

„Liga Campionilor este o competiţie fabuloasă, o competiţie extraordinară. Şi faptul că noi am avut două echipe calificate în sferturile Ligii Campionilor este deja o performanţă. În sport trebuie să ne bucurăm de orice meci. Dacă vom reuşi să câştigăm, vom fi mai fericiţi, dacă nu, mergem înainte să devenim mai buni pentru sezonul următor”, a declarat Din, miercuri, după tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la handbal masculin.

„Cristina Neagu a fost şi este un fenomen. În afară de faptul că a fost o fată foarte talentată şi-a dorit enorm să ajungă la acest nivel. Ca să mai apară încă o Cristina Neagu le-aş recomanda tinerelor sportive să muncească la fel de mult cât a muncit Cristina Neagu şi atunci sunt şanse să vedem o nouă Cristina Neagu”, a mai spus Constantin Din.

Fostul mare handbalist român Ştefan Birtalan consideră că CSM Bucureşti ar avea şanse mai mari să reuşească pătrunderea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

„Este foarte dificil să spun dacă CSM şi Rapid pot să se califice în Final Four. Am văzut prima etapă, pentru Rapid este foarte greu, nu cred că ar putea avea şanse. CSM Bucureşti are şansa de a reveni, deşi cinci goluri sunt multe. Pentru că întâlneşte o echipă foarte bună, ştiam de la început ca e un meci foarte greu. Jucând mult mai bine decât au făcut-o în primul meci să sperăm că vor ajunge în primele patru. Dar să nu uităm că aceasta este deja o mare performanţă, pentru că România a avut două echipe între primele opt echipe din lume, pentru că în Champions League sunt clar cele mai bune echipe din lume. Deci, noi şi Ungaria am avut câte două echipe şi este foarte important acest lucru. Să sperăm că vor avea ziua cea bună şi să învingă în cel de-al doilea meci”, a afirmat Birtalan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 3.8818 secunde