Oficial SUA: "Este doar o chestiune de timp până când președintele Biden va vizita Ucraina"

98
Oficial SUA:

Articole de la același autor

„Este doar o chestiune de timp până când președintele american Joe Biden va merge în vizită în Ucraina”, a afirmat președintele Comisiei de Informații a Camerei SUA, Adam Schiff, potrivit CNN.

Adam Schiff a detaliat duminică discuția de aproximativ trei ore pe care delegația a avut-o duminică cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski și a afirmat că este doar o chestiune de timp până când președintele SUA Joe Biden va vizita Ucraina.

„Trebuie să cred că o vizită prezidențială este luată în considerare, este doar o chestiune de cât de curând va fi fezabilă”, a spus Schiff pentru CNN.


Potrivit acestuia, delegația Camerei a discutat despre prioritățile lui Zelenski pentru următoarea fază a războiului, care este concentrată în estul țării, după ce forțele ruse s-au retras din jurul capitalei. Discuțiile au vizat și cererea lui Biden de acordare a unui pachet de sprijin de 33 de miliarde de dolari pentru Ucraina, a mai spus Schiff.

Duminică, președintele Parlamentului SUA, Nancy Pelosi, a devenit cel mai înalt oficial american care s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski la Kiev de la începutul invaziei Rusiei, la sfârșitul lunii februarie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4182 secunde