SUA: Grupul Koch o susţine pe Nikki Haley pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din 2024

215
SUA: Grupul Koch o susţine pe Nikki Haley pentru nominalizarea republicană la alegerile prezidenţiale din 2024 - 1-1701247853.jpg

Articole de la același autor

Reţeaua politică conservatoare din SUA condusă de miliardarul Charles Koch a anunţat că o susţine pe Nikki Haley în cursa pentru nominalizarea candidatului republican la alegerile prezidenţiale din 2024, conferindu-i astfel fostei guvernatoare din Carolina de Sud un impuls în competiţia cu rivalii de partid, în încercarea de a-l prinde din urmă pe nr. 1, fostul preşedinte Donald Trump, relatează agenţia Reuters.

Influent grup al lui Koch, care este pentru scăderi de taxe şi reducerea reglementării, susţine ca fiind o prioritate înfrângerea lui Trump la alegerile primare, considerând că acesta ar pierde alegerile din noiembrie 2024 în faţa actualului preşedinte Joe Biden, care l-a învins şi în 2020, înlăturându-l de la Casa Albă.

„Vrem să susţinem un candidat capabil să întoarcă pagina culturii toxice de la Washington şi un candidat capabil să câştige. Iar seara trecută am finalizat această analiză”, a scris într-un comunicat grupul lui Koch, Americans for Prosperity Action (AFP Action, Acţiunea Americani pentru prosperitate). „Acest candidat este Nikki Haley”, se adaugă în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5855 secunde