Uniunea Europeană a emis prima solicitare comună de încetare a focului în Fâşia Gaza

433
1
Uniunea Europeană a emis prima solicitare comună de încetare a focului în Fâşia Gaza - 1-1711091348.jpg

Articole de la același autor

Liderii Uniunii Europene au emis prima cerere comună pentru o încetare a focului umanitară şi eliberarea tuturor ostaticilor din Gaza în declaraţia summit-ului comun de la Bruxelles, informează agenţia DPA.

„Consiliul European solicită o pauză umanitară imediată, care să conducă la o încetare durabilă a focului, eliberarea necondiţionată a tuturor ostaticilor şi furnizarea de ajutor umanitar”, conform acestui text care, de asemenea, solicită Israelului să nu realizeze o operaţiune terestră în Rafah, în sudul Fâşiei Gaza, unde sunt refugiaţi sute de mii de locuitori.

Declaraţia conţine, de asemenea, condamnări repetate ale atacurilor Hamas din 7 octombrie împotriva Israelului.

În luna octombrie, liderii UE au reuşit doar să ceară coridoare şi pauze umanitare în Fâşia Gaza care să permită ajutoarelor să ajungă la civilii palestinieni.

Irlanda, Spania şi Belgia sunt ţările membre care au făcut eforturi pentru încetarea focului la summitul de la Bruxelles. Cancelarul german Olaf Scholz a fost de acord cu apelurile, după ce s-a opus anterior încetării focului în luna octombrie, invocând dreptul Israelului de apărare împotriva atacurilor Hamas.

Comentează știrea

Adrian
29 martie

ăăîătură cu o strategie pentru a îmbunătăți reputația companiei dvs. Dacă doriți să eliminăm toate recenzile negative și nedorite ale clienților de pe fișa de Google Maps noi vă putem ajuta eliminând definitiv fișa. Oferim un serviciu specializat pentru a reseta de la 0 sau elimina toate recenzile negative de pe fisa dvs Google Maps. Vom reseta această fișă astfel încât să o ștergem definitiv (recenziile individuale nu pot fi șterse). Depunem o reclamație juridică către experții noștri juridici. Costul acestei reclamații este de 697 EUR. Garantăm rambursarea acestora în cazul în care nu reușim să eliminăm toate recenziile. Recenziile negative vă pot afecta veniturile cu 30%, așa că pornirea de la zero poate fi o soluție pentru a restabili reputația afacerii dvs. Dacă sunteți interesat să discutați despre beneficiile pe care le putem aporta companiei dvs, aș fi bucuroasă să programăm un apel. Îmi puteți facilita vă rog un număr de telefon?

Pagina a fost generata in 1.9597 secunde