Vicepreşedintele ANAF a fost demis. În locul său vin alţi doi funcţionari publici

356
Vicepreşedintele ANAF a fost demis. În locul său vin alţi doi funcţionari publici - anaf-1705587793.jpg
Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, l-a demis pe vicepreședintele ANAF Costea Sandu. În locul său vin alţi doi funcţionari publici. Schimbare majoră la ANAF, după ce Costea Sandu a fost demis.


Instituţia are, de azi, doi vicepreședinți, respectiv pe Ionescu Florentina și Drăghici Alexandru, ambii cu rang de subsecretar de stat, potrivit unui comunicat al Ministerului Finanțelor.
Sandu Costea, care era singurul vicepreședinte până astăzi, a rămas fără funcție, după ce Marcel Ciolacu îşi exprimase nemulţumirea faţă de performanţele ANAF.


Premierul ceruse demiterea responsabililor care se ocupă de colectare și înlocuirea lor cu funcționari mai performanți în acest domeniu.
Decizia a fost luată „în vederea unei coordonări eficiente a principalelor activități specifice agenției, precum și pentru îndeplinirea corespunzătoare a obiectivelor care ne revin conform programului de guvernare și strategilor asumate”, arată Ministerul de Finanțe.


Costea Sandu era în funcție de aproximativ un an și jumătate.


„Propunerile formulate au la bază abilitățile, aptitudinile și experiența profesională, precum și rezultatele excepționale obținute de cei doi funcționari într-o carieră de peste 20 ani, fiecare, în cadrul administrației fiscale”, se mai arată în comunicatul ministerului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde