Volodimir Zelenski, un nou mesaj dur pentru liderii occidentali: "Vreţi să fim ucişi încet?"

226
Volodimir Zelenski, un nou mesaj dur pentru liderii occidentali:

Articole de la același autor

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut un mesaj dur astăzi după ce a fost bombardat aeroportul din orașul Vinnița cu opt rachete, Relatează Antena3.ro


"Tocmai am auzit raportul despre atacul cu rachete de la Vinnița. 8 rachete împotriva orașului nostru, împotriva pașnicului nostru Vinnița, care nu a reprezentat niciodată o amenințare pentru Rusia. În orice caz, o lovitură brutală și cinică de rachetă a distrus complet aeroportul. Continuă distrugerea totală a infrastructurii noastre, a traiului nostru construit de noi, de părinții și bunicii noștri, de generații de ucraineni.

Repetăm în fiecare zi: Închideți cerul deasupra Ucrainei. Închideți-l pentru toate rachetele rusești, pentru toate avioanele de luptă rusești, pentru toți acești teroriști. Vă rog să creați o zonă aeriană umanitară fără rachete, fără bombe aeriene. Și noi suntem oameni și este datoria voastră umanitară să ne protejați, să protejați oamenii, civilii. Și o puteți face.

Dacă nu faceți acest lucru, dacă nu ne dați cel puțin avioane pentru a ne putea proteja, nu poate exista decât o singură concluzie: și voi vreți să fim uciși încet. Aceasta este, de asemenea, responsabilitatea politicienilor lumii, a liderilor occidentali. Astăzi și pentru totdeauna", a spus Zelenski.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4416 secunde