Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă ordinară. Se votează mai multe proiecte pe zona culturală

1599
Aleşii judeţeni, convocaţi în şedinţă ordinară. Se votează mai multe proiecte pe zona culturală - fond-cjc-sedinta-iar-1700827459.jpg

Articole de la același autor

Consilierii judeţeni din Constanţa au fost convocaţi în şedinţă ordinară pentru data de miercuri, 29 noiembrie.

Pe ordinea de zi se află nu mai puţin de 31 de proiecte care urmează să fie analizate şi apoi votate de către aceştia.

Unul dintre acestea este proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, pe anul 2023.

Apoi, consilierii judeţeni îşi vor îndrepta atenţia către Direcţia de Pază, astfel că se vor vota proiectele de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de Funcții și a Regulamentului de Organizare și Funcționare de la Direcția de Pază a Județului Constanța, dar şi cel privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2023 pentru Direcția de Pază a Județului Constanța.

Aşa cum s-a mai întâmplat şi în anii precedenţi, elevii nu sunt neglijaţi de către aleşii judeţeni.

Alimentaţia acestora în timpul petrecut la şcoală este una foarte importantă, astfel că pe ordinea de zi se mai află şi proiectul de hotărâre privind aprobarea de către Consiliul Județean Constanța a organizării și derulării procedurii de atribuire a contractelor/acordurilor - cadru pentru achiziționarea de produse de panificație, de lapte și produse lactate, de fructe și legume și a contratelor/acordului - cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative aferente Programului pentru școli al României în perioada 2023-2027.

Cultura este un capitol foarte important pentru viitorul judeţului Dobrogea.

Aleşii judeţeni vor vota miercuri proiectul de hotărâre privind aprobarea implementării etapei a II-a a proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța”, Cod SMIS 116053 în cadrul noului Program 2021-2027, în scopul finalizării integrale, precum și susținerea cheltuielilor necesare în acest sens – co-finanțare, cheltuieli neeligibile. Apoi, tot la capitolul cultură, intră şi proiectul de hotărâre privind aprobarea implementării etapei a II-a a proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu”, Cod SMIS 116048 în cadrul noului Program 2012-2027, în scopul finalizării integrale, precum și susținerea cheltuielilor necesare în acest sens – co-finanțare, cheltuieli neeligibile.

Un alt proiect cultural care va fi votat în şedinţa de miercuri este acela privind aprobarea implementării etapei a II-a a proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și valorificarea cultural-turistică a Cetății Carsium (Hârșova)”, Cod SMIS 116054 în cadrul noului Program 2021-2027, în scopul finalizării integrale, precum și susținerea cheltuielilor necesare în acest sens – co-finanțare, cheltuieli neeligibile.

Totodată, se va vota şi proiectul de hotărâre privind aprobarea implementării etapei a II-a a proiectului „Restaurarea, conservarea, amenajarea și punerea în valoare a Edificiului Roman cu Mozaic”, Cod SMIS 116049 în cadrul noului Program 2021-2027, în scopul finalizării integrale, precum și susținerea cheltuielilor necesare în acest sens – co-finanțare, cheltuieli neeligibile.

Şedinţa va avea loc cu începere de la ora 10:00 şi se va desfăşura în format videoconferinţă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6213 secunde