Deputatul Stelian Ion condamnă decizia Ministerului Apărării de a-i pensiona anticipat pe militari

3380
Deputatul Stelian Ion condamnă decizia Ministerului Apărării de a-i pensiona anticipat pe militari - stelian-ion-1679500119.jpg

Articole de la același autor

Deputatul USR din Constanţa, Stelian Ion, a vorbit din nou despre pensiile speciale ale parlamentarilor cu care nu este deloc de acord.

Stelian Ion a scos în evidenţă faptul că Ministerul Apărării are de gând să le ofere posibilitatea celor din instituţiile militare cum ar fi armată, poliţie sau servicii secrete, să se pensioneze anticipat.

„PSD propune, prin ministerul Apărării, pe care-l deține, să se poată pensiona anticipat civilii din instituțiile militare, adică din armată, poliție și servicii secrete. Prea multă preocupare în guvernul PSD-PNL să le asigure un trai liniștit angajaților din instituțiile de forță!

Și în justiție s-a propus crearea unei noi categorii de speciali: membrii CSM, imediat după ce și-au încheiat mandatul, să poată ieși la pensie, nu mai stă nimeni să le numere anii. La fel, cei care au avut un mandat întreg la conducerea Parchetului general, DNA și DIICOT sau la conducerea Înaltei Curți. Adevărul e că PSD nu vrea să taie pensiile speciale, iar PNL, condus de pensionarul special Ciucă, nu trece de la vorbe la fapte, fiind într-un veritabil conflict de interese”, a transmis Stelian Ion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5812 secunde