REACŢII DURE DUPĂ CONTROLUL ANPC DIN SATUL DE VACANŢĂ: "Am primit și amenințări de la Horia Constantinescu și de la Paul Anghel"

1692
REACŢII DURE DUPĂ CONTROLUL ANPC DIN SATUL DE VACANŢĂ:

Articole de la același autor

În aceste momente, patronul localului Casa Ardelenească din Satul de Vacanță, Alexandru Pintea, desfășoară o conferință de presă pentru a răspunde acuzațiilor care i s-au făcut în cadrul controlului de vineri seara al ANPC, când președintele Horia Constantinescu a fost prezent pe teren. 


Acesta susține că, la momentul actual, are toate autorizațiile necesare care îi permit să își desfășoare activitatea în condiții normale. 


"Țin să menționez că dețin toate autorizațiile necesare care îmi permit buna funcționare a activității mele în Satul de Vacanță. Am primit proces verbal pentru faptul că foloseam grătarul în afara bucătăriei. Nu am avut nicio plângere că cineva a făcut vreo toxiinfecție alimentară și așa mai departe. Conform domnului Horia Constantinescu, nu aș mai putea funcționa nici în județul Sălaj, unde activez într-un domeniu care nu are nicio legătură cu Horeca. Pot demonstra că am fost verificat de toate instituțiile pentru buna desfășurare a activității. Am primit și amenințări de la Horia Constantinescu și de la Paul Anghel", a precizat Alexandru Pintea în cadrul întrunirii.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6008 secunde