Robbie Williams va face primul său pas în metavers

191
Robbie Williams va face primul său pas în metavers - robi-1695388309.jpg

Articole de la același autor

Cântăreţul britanic Robbie Williams, fost membru al grupului Take That, va debuta în acest an în metavers, informează site-ul revistei Variety.
Aventura starului britanic în spaţiul Web3 va fi posibilă datorită unui parteneriat realizat cu platforma de lifestyle în metaverse LightCycle, care se bazează pe inteligenţa artificială (AI) şi a dezvoltat un oraş virtual cu elemente preluate din artă, film, jocuri video, muzică, modă, sport, proprietăţi imobiliare şi comerţ cu amănuntul.


Un spectacol live aniversar al cântăreţului Robbie Williams, prin care acesta sărbătoreşte 25 de ani de carieră, a fost creat sub forma unei experienţe 3D în metavers şi va fi prezentat în acest oraş virtual.


Platforma LightCity urmează să fie lansată în al patrulea trimestru al anului 2023.


Iniţierea starului britanic în acest "regat" virtual a început odată cu realizarea unei compoziţii asistate de AI, care se intitulează "Angels (Beethoven AI)" şi se inspiră din cântecul său din 1997 "Angels".


Parteneriatul a fost creat între Robbie Williams şi metavers, Web3 şi furnizorul de infrastructură AI Vertexlabs.uk. O previzualizare a spectacolului ce va fi susţinut de Robbie Williams în metavers va fi dezvăluită la evenimentul pe care LightCycle îl va organiza în cadrul "Edge Global Web3 and AI Investment Summit", care va avea loc la Hong Kong în marja AsiaWorld-Expo, pe 26 şi 27 septembrie.


"Să rămân conectat cu fanii mei a fost întotdeauna ceva important pentru mine. Sunt fascinat de spaţiul Web3 - e plin de creativitate şi de un potenţial uluitor. Este, totodată, o nouă piaţă mare pentru descoperirile muzicale. Ca artist, încerc să găsesc mereu modalităţi pentru a merge înainte şi acesta este următorul pas perfect în această călătorie. Talentata echipă de dezvoltare de la LightCycle a creat nişte lucruri incredibile şi eu sunt nerăbdător să văd cum totul va fi adus la viaţă în toată gloria sa 3D", a declarat Robbie Williams.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3393 secunde