În prag de sărbători, 20 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiști

565
În prag de sărbători, 20 de kilograme de articole pirotehnice confiscate de polițiști - whatsapp-image-20231206-at-13455-1701863934.jpeg

Articole de la același autor

La data de 5 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 20 de ani, care ar fi comercializat, fără autorizație, articole pirotehnice din categoria celor nedestinate publicului.

La domiciliul acestuia au fost identificate articole pirotehnice din categoriile P1, F2, F 3 și F4, de diferite mărci, în greutate de aproximativ 20 de kilograme.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu este autorizat să desfășoare activități cu articole pirotehnice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializare de articole pirotehnice destinate a fi utilizate numai de către pirotehnicieni, prevăzute de Legea 126/1995, privind regimul materiilor explozive.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6395 secunde