Japonia îşi întăreşte sancţiunile împotriva Moscovei

108
Japonia îşi întăreşte sancţiunile împotriva Moscovei - 1-1702629126.jpg

Articole de la același autor

Japonia a anunţat, vineri, 15 decembrie, noi sancţiuni împotriva Moscovei din cauza invaziei din Ucraina, care vizează aproximativ 60 de companii şi organizaţii din Rusia, dar şi din câteva alte ţări, relatează agenţia AFP.

Tokyo a adăugat 57 de organizaţii din Rusia şi din ţări precum Emiratele Arabe Unite, Armenia, Siria şi Uzbekistan pe lista sa de sancţiuni, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerţului şi Industriei din Japonia. În total, Japonia sancţionează acum 494 de entităţi ruseşti, 27 din Belarus şi şase provenind din alte state.

Japonia a îngheţat deja activele anumitor persoane şi entităţi ruseşti şi a interzis exporturile către Rusia de bunuri sau servicii ce ar putea contribui la efortul de război al Moscovei.

Sancţiunile vor intra în vigoare pe 22 decembrie pentru noile entităţi ruseşti în cauză şi la 27 decembrie pentru organizaţiile altor ţări.

Ceilalţi membri ai G7, precum Statele Unite şi Uniunea Europeană, au decis de asemenea să-şi întărească sancţiunile împotriva Moscovei, ţintind de exemplu diamantele ruseşti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4138 secunde