Vodcă şi vorbe dulci, cadoul preşedintelui Putin de ziua lui Silvio Berlusconi

81
Vodcă şi vorbe dulci, cadoul preşedintelui Putin de ziua lui Silvio Berlusconi - putinberlusconi-1666189532.jpg

Articole de la același autor

Fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi a declarat că a reluat legăturile cu preşedintele rus Vladimir Putin, transmite Reuters.

Berlusconi se lăuda adesea cu prietenia cultivată cu liderul de la Kremlin până la invadarea Ucrainei de către Rusia şi a stârnit scandal luna trecută, când a declarat că Putin a fost împins să invadeze Ucraina de către poporul rus pentru a înlocui cu oameni cumsecade guvernul lui Zelenski. A rectificat ulterior, precizând că a fost vorba doar de o referire la ce povestesc unii.

„Am reluat un pic legătura cu Putin, destul de mult, în sensul că de ziua mea mi-a trimis 20 de sticle de vodcă şi o scrisoare foarte dulce”, le-a spus Berlusconi parlamentarilor săi din Camera Deputaţilor, conform agenţiei de ştiri LaPresse.

„I-am răspuns cu nişte sticle de Lambrusco (vin) şi o scrisoare la fel de dulce”, a adăugat Berlusconi, care pe 29 septembrie a împlinit 86 de ani.

El a adăugat că este extrem de îngrijorat de situaţia din Ucraina, dar că nu îşi poate exprima adevărata părere pentru că, dacă va ajunge în presă, va fi un dezastru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6046 secunde