Handbalistul veteran Vali Ghionea a semnat cu Steaua Bucureşti

176
Handbalistul veteran Vali Ghionea a semnat cu Steaua Bucureşti - ghionea-handbal-1683727081.jpg

Articole de la același autor

Handbalistul Valentin Ghionea, în vârstă de 39 de ani a semnat un contract cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, a anunţat, miercuri, gruparea din Ghencea pe pagina sa de Facebook.

Extrema dreapta evoluase în ultimele trei sezoane la campioana Dinamo, al cărei căpitan a fost.

„Sunt bucuros că am ajuns la Steaua, un club de tradiţie în handbalul românesc. Sper să ajut cu experienţa mea şi sunt sigur că vom avea rezultate bune”, a declarat Valentin Ghionea, care a semnat cu Steaua pentru două sezoane.

Valentin Ghionea este handbalistul român cu cele mai multe goluri în Liga Campionilor. El a jucat în nu mai puţin de 15 ediţii în cea mai importantă competiţie intercluburi. Are trei sezoane cu Dinamo, trei cu Pick Szeged, un sezon cu HCM Constanţa, şase cu Wisla Plock şi două cu Sporting Lisabona, marcând în total 554 de goluri.

A participat cu România la Campionatul Mondial din 2009, dar şi la cel din 2011. Are peste 150 de apariţii în tricoul naţionalei României şi peste 700 de goluri marcate.

Ghionea va înlocui la Steaua un alt veteran, Ionuţ Georgescu, retras odată cu încheierea sezonului, la vârsta de 40 de ani, după 13 stagiuni în roşu şi albastru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5575 secunde