Toate știrile despre bucătărie în ziarul Cuget Liber Online.

Bucătărie

276 articole cu tagul " bucătărie". Ultima știre adaugata : Luni, 25 Iulie 2022.

Cuget Liber -
24 Septembrie 2014
Vă doriți enorm să-I impresionați să-i bucurați pe cei dragi cu preparate gustoase, dar nu prea le aveți cu bucătăreala. Dacă faceți parte din această categorie, sfaturile de mai jos, recomandate de GoodFood, vă pot ajut ...
Cuget Liber -
18 Septembrie 2014
Specialiștii în gastronomie susțin că secretul unor preparate delicioase constă în folosirea corectă a ingredientelor de bază. Iată câteva trucuri în această direcție, dezvăluite de Culinar.ro: Ierburile aromate: Mu ...
gem
Stire din Diverse : Din secretele gemului de prune
Cuget Liber -
28 August 2014
Se știe că gemul de prune este unul dintre cele mai populare și mai la îndemână gemuri, și asta datorită gustului inconfundabil, puternic, dulce-acrișor. Ideal pentru realizarea prăjiturilor tradiționale, a fursecurilor ...
Cuget Liber -
28 August 2014
Bucătăria este locul unde curățenia trebuie să fie la ea acasă, dar nu vrei să abuzezi de produsele chimice de curățare. Iată cum poți să faci bucătăria lună, fără produse chimice, potrivit Eva.ro:- Pune 2-3 linguri de b ...
Cuget Liber -
28 August 2014
Nu depozitați bananele în buchet, așa cum sunt ele de obicei, sau într-un bol de fructe, alături de alte fructe. Nutriționiștii spun că fiecare banană trebuie pusă într-o locație diferită, deoarece emană un gaz care dete ...
Cuget Liber -
28 August 2014
Sunt câteva rețete pe care orice bucătar, chiar și amator, trebuie să le aibă în rețetarul de bază. Stock-ul sau supa concentrată este una dintre acestea. Poate fi gustul suplimentar de care ai nevoie într-o mulțime de r ...
Stire din Diverse : Aluat fraged cu ou
Cuget Liber -
13 August 2014
V-ați propus să nu mai cumpărați foietaje din comerț? Iată o rețetă simplă și ieftină de aluat fraged cu ou, recomandată de Bucătăria pentru toți, pe care îl puteți prepara rapid. Pentru a-l obține, aveți nevoie de 500 g ...
Cuget Liber -
24 Aprilie 2014
1. Învestește într-un aparat pentru pasat cartofi pentru ca piureul să aibă o textură perfectă.2. După ce ai prăjit pește, chiftele, șnițele sau cârnați în bucătărie persistă un miros neplăcut. Aerisește bine încăperea, ...
Cuget Liber -
07 Martie 2014
De câte ori nu v-ați trezit dimineața cu poftă de ouă ochiuri? Sunt delicioase și merg de minune cu puțin bacon rumenit în tigaie. Dar cum trebuie să procedăm pentru ca ouăle pe care le pregătim să iasă absolut perfecte? ...
Cuget Liber -
07 Martie 2014
Pentru că untul de casă este inegalabil la gust, pentru că este ușor de făcut și pentru că îl poți avea oricând la îndemână proaspăt, chiar merită să faci acasă câte puțin unt. Primul lucru care te-ar face să dai înapoi ...
Stire din Diverse : Cum scapi de mirosurile neplăcute din bucătărie
Cuget Liber -
07 Martie 2014
De la mirosul coșului de gunoi, la mirosul de mucegai ori mâncare alterată, fiecare dintre acestea ne deranjează atunci când intrăm în încăperea în care ne place să gătim. Food Story ne ajută cu câteva sfaturi, în măsură ...
Cuget Liber -
07 Martie 2014
Ne place vinul roșu nu doar pentru că are un gust bun, ci și pentru că dă savoare multora dintre mâncărurile pe care le preparăm, dar și pentru că aduce o mulțime de beneficii sănătății noastre atunci când este consumat ...
Cuget Liber -
17 Februarie 2014
Știați că persoana care gătește trebuie să aibă vedere înspre ușă? Aceasta este părerea specialiștilor Feng Shui, la care au ajuns după îndelungi studii. Din nefericire,  majoritatea plitelor/cuptoarelor sunt poziți ...
Cuget Liber -
17 Februarie 2014
Chiar dacă nu te dai în vânt după gătit, tot vei ajunge să bucătărești cu drag! Ți-ar putea trezi această pasiune faptul că bucătăria zilei de azi a ajuns locul unde unde își dau întâlnire cele mai sofisticate modele teh ...
Cuget Liber -
04 Februarie 2014
Unii spun că e plină de ciudățenii, alții că sunt numai delicatese rafinate pentru cunoscători, alții că e numai pentru cei cu stomacul tare. Cert e că bucătăria japoneză atrage, chiar și numai dacă vrei să ai o experien ...
Cuget Liber -
30 Ianuarie 2014
De multe ori suntem tentați să aruncăm ce a mai rămas din pizza de cu seară, din risotto sau pastele care nu mai arată la fel de tentant când sunt reci. Nu mai trebuie să piezi nimic din mesele bune. Foodstorz te ajută c ...
Cuget Liber -
30 Ianuarie 2014
Orice gospodină știe cât este de greu să îți amintești rețete atunci când te afli în față cu mai multe ingrediente și încerci să gătești. Atunci când cărțile de bucate nu îți sunt la îndemână și nu ai nici un calculator ...
Cuget Liber -
30 Ianuarie 2014
Chiar dacă nu mai ești începător în ale gătitului și te descurci în bucătărie, există unele greșeli minore pe care s-ar putea să le faci fără să-ți dai seama. Iată câteva dintre acestea, selectate de Foodstory: Ai i ...
Cuget Liber -
30 Ianuarie 2014
Cunoscătorii știu că Grecia are o bucătărie cu tradiție înrădăcinată în istorie și influențată, secole de-a rândul, de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu și Balcani. Preferința grecilor pentru o viață îm ...
Cuget Liber -
28 Ianuarie 2014
În tendințele anului 2014 pentru casă, recucerirea spațiului este unul din obiective. Iar mesele pliante de bucătărie sunt o soluție mereu salvatoare. Bucuria de a sta confortabil la masă este egală, fie că stai la o mas ...
Cuget Liber -
24 Ianuarie 2014
1. Pune usturoiul într-un bol și acoperă-l cu un altul. Agită cele două boluri și în cel mai scurt timp, cățeii de usturoi vor fi curățați. 2. Nu curăța cartofii de coajă dacă vrei doar să îi fierbi. Spală-i bine în ...
Cuget Liber -
24 Decembrie 2013
Carnea proaspătă nu trebuie să aibă o textură lipicioasă sau să se lipească de degete. Potrivit culinar.ro, este vorba atât despre carnea macră, cât și despre cârnați, tobă, lebăr, vedetele mesei de Crăciun. De asemenea, ...
Cuget Liber -
24 Decembrie 2013
Crăciunul este o sărbătoare tradițională, așa că ar fi recomandat să optezi pentru un platou mai clasic de aperitive, în ton cu evenimentul, în care să așezi, dând frâu liber imaginației, următoarele produse: tobă de cas ...
Stire din Diverse : Sfaturi pentru  gospodine nonconformiste
Cuget Liber -
24 Decembrie 2013
O gospodină nonconformistă va renunța, evident, la reguli. Iar asta înseamnă a renunța la fața de masă, chiar dacă este Crăciunul. Potrivit bucataras.ro, nu e nicio problemă, chiar dacă scopul este doar acela de a nu se ...
Cuget Liber -
24 Decembrie 2013
Magia sărbătorilor de iarnă vine la pachet cu vizite-surpriză din partea rudelor și prietenilor, mese bogate și multă voie bună. Gospodinele știu însă că până la o sărbătoare ca-n povești sunt necesare multe, multe pregă ...
Stire din Diverse : Cu ce lustruiești bucătăria pe ultima sută de metri
Cuget Liber -
17 Decembrie 2013
Vei găti mai mult în perioada următoare, iar bucătăria, dar și celelalte încăperi ar putea fi invadate de tot felul de mirosuri. Nu disperați, specialiștii vă recomandă să folosiți lămâia, un produs natural și la înde-mâ ...
Cuget Liber -
17 Decembrie 2013
Ingrediente: 800 grame rasol de vită, o ceapă, 2 cartofi, 3 morcovi, 2 rădăcini de pătrunjel, un sfert de rădăcină de țelină, un borcan mare de mazăre (820 grame), 4-6 castraveți murați și/sau gogoșari în oțet, 400 ml ma ...
Cuget Liber -
17 Decembrie 2013
 Culoarea feței de masă trebuie să fie în armonie cu cea a tacâmurilor, dar și a decorațiunilor din încăperea unde are loc petrecerea.  Dacă, de exemplu, fața de masă este una sofisticată și de sărbătoare, ceea ce ...
Cuget Liber -
17 Decembrie 2013
De departe, majoritatea gospodinelor se află într-o mare încurcătură când vine vorba să găsească înlocuitori mai… festivi pentru tradiționala carne de porc, nelipsită de pe masa de Crăciun, potrivit obice ...
Cuget Liber -
10 Decembrie 2013
Indiferent de experiența pe care o avem în domeniul culinar, unele idei și sfaturi sunt binevenite mai ales când se gătește pentru sărbători, unde rateurile ne-ar face viața grea. Puteți avea o viață mai ușoară în bucătă ...

Cele mai accesate ştiri

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde